Post by dumbparlosader on Feb 19, 2022 5:58:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع هک ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
سلام این بازی خیلی بد است و حتما نصب اینترنتتان تمام نکنید ☹☹☹🙁🙁😟😒😒😒😒😒😒😒😒
کاش انلاین بود..
Run Race 3D Спортни nbxg
من واقعا این بازی را دوست دارم، شگفت انگیز است. من این مفهوم را دوست دارم که چگونه پیش می رود. اما فکر می کنم اگر بخواهم پنج ستاره به شما بدهم، به کمی بهبود نیاز دارید. تبلیغات معمولاً من را آزار می دهد و ممکن است باعث شود همیشه از دست بدهم. همچنین نمیدانم که این بازی آنلاین است یا نه، اما... به دست آوردن رباتها/بازیکنان بسیار دشوار است، نمیدانم چرا اما وقتی در سطح 6 بازی میکنم، مرتباً 4/3 میشوم. پس لطفا، رباتها/بازیکنان را آسانتر کنید. همچنین من آموزشی ندارم، بنابراین نمی دانم چگونه آن را بازی کنم.
خوبه ولی کاش وقتی برنده می شی ادمکه این جوری قر نده
بازی سرگرم کننده با پتانسیل های زیادی است. اما برای بازیای که موسیقی یا صدا ندارد (که در بهترین حالت تنبل یا عجیب است)، تبلیغات لعنتی پس از باخت با صدای قابل توجهی پخش میشوند - حتی اگر برای حذف تبلیغات «سایر» هزینه کنید. اگر کسی پرداخت می کند، همه آنها را حذف کنید. یا حداقل، دو سطح حذف تبلیغات را ارائه دهید که یکی شامل همه و دیگری فقط پایه است. زمانی که این بازی خاموش مرده ناگهان تبلیغ احمقانه پرندگان خشمگین را پخش می کند، بسیار دردناک است، زیرا من مسابقه را باختم.
بازی زیبا و سرگرم کننده ای است اما مدتی است که می لرزد و گیر می کند و باز نمی شود لطفاً مشکل را بررسی و برطرف کنید اما در این بازی نه همه بازی های شغلی خوب یک مشکل دارند.
من به این بازی امتیاز 4.5 ستاره btw می دهم. اما بله، این بازی با پوسته های جالبی که می توانید بپوشید عالی است و همچنین واقعاً سرگرم کننده است. اما تنها چیزی که در آن وجود دارد این است که تبلیغات زیادی دارد. منظورم این است که بعد از هر بازی برای رسیدن به بازی بعدی باید با یک تبلیغ سر و کار داشته باشید. بنابراین اگر می توانید با یک تبلیغ کوچک کنار بیایید، این بازی را دوست خواهید داشت!!
این بازی بدترین بازی تاریخ است .... وقتی در این بازی از طناب بالا می رفتم ... یک لرزش وجود داشت و فکر می کردم وقتی از طناب می پرم متوقف می شود اما پریدم سپس لرزش قطع نشد. من واقعا ترسیدم و برگشتم بعدش هم متوقف نشد بازی رو پاک کردم بعد هم متوقف نشد واقعا خیلی ترسیدم و بعد گوشی رو ریبوت کردم بعد قطع شد واقعا می ترسیدم این بازی رو نصب نکنم همیشه در زندگی من 👿😱
جالب و بامزست
بازی سرگرم کننده عالی. گرافیک عالی و کنترل ها بسیار آسان است. بر خلاف برخی از افراد، من نیازی به آموزش نداشتم، چند بار مسابقه دهید و به راحتی آنچه را که قرار است انجام دهید، انتخاب می کنید. من فقط چند مشکل دارم .1، می تواند با مسابقات با موانع بسیار بیشتری انجام دهد. بعد از مدتی آن را چالش برانگیزتر می کند. 2، این بازی بسیار اعتیاد آور است! به طور جدی یک بازی عالی و یک پاس کننده عالی برای زمان. 10/10 از من
نه چندان چالش برانگیز به علاوه تغییر چندانی در مرحله بعدی
بچه هااااااااااااااااااااااااا اصلا این بازی رو نصب نکنید این بازی دیگه مثل قدیم ها واقعا این بازی وسط هاش یه صدایی میده که باعث میشه گوشی تون هنگ کنه🥴🥴🤮🤮 حتی یک ستاره هم براش زیاده.
چنین بازی خوبی! نه تنها باید ضربه های خود را به طور کامل زمان بندی کنید، بلکه باید دوره های مسابقه را نیز مطالعه کنید و بهترین/سریع ترین راه را از طریق آنها بیابید! آیا آخرین و یا *BAM * شما خارج هستید! آدرنالین در هر بازی که سعی میکند از بازیکنان پیشی بگیرد، در بیهودههای شما جاری میشود. مطمئناً برای یک تجربه *بدون تبلیغات* پول خواهید گذاشت، فقط تبلیغات زیادی وجود دارد.
این یک بازی سرگرم کننده است اما توسط تبلیغات از بین می رود. نکته حرفه ای: شما با مردم به صورت آنلاین بازی نمی کنید، با وجود این که به نظر می رسد شما هستید. بنابراین به حالت هواپیما بروید و می توانید بازی را بدون مزاحمت انجام دهید. من واقعاً از فرصتی برای بازی آنلاین و انتخاب نقشه هایی که قبلاً شکست داده ام را قدردانی می کنم. تا آن زمان، این بازی چیزهای زیادی برای میل باقی می گذارد.
اول از همه، تقریباً بعد از هر اجرا یک تبلیغ وجود دارد. (تقریبا) و این خوب خواهد بود... اگر تبلیغات تنها درآمد واقعی برای سکه ها نبود. دوم اینکه مکانیک پرش دوبل برای من شخصاً مانند زباله به نظر می رسد و برای یک ضربه دوبار واقعی به یک پاسخ ورودی گسترده تری نیاز دارد.
میدانم چرا تبلیغات دارید، مثلاً باید صورتحسابهایتان را بپردازید. اما چرا اینقدر زیاد هستند؟ مدام یکی در پایین صفحه نمایش من وجود دارد، بنابراین هر زمان که برای پرش دوستم ضربه می زنم، به طور تصادفی روی تبلیغ ضربه می زنم و من را به وب سایت عجیبی می برد. به همین دلیل نمی توانم از سطح 23 عبور کنم. برای مدتی سرگرم کننده بود، اما من از تماشای یک تبلیغ احمقانه 30 ثانیه ای هر بار که می خواهم دوباره مسابقه دهم متنفرم. آیا نمیخواهید من بازی شما را انجام دهم و نه این بازی دیگری که در عرض 5 دقیقه 17 بار تبلیغ میکنید؟
تبلیغات بسیار زیاد یک تبلیغ بعد از هر بازی که می تواند یک تبلیغ 30 ثانیه ای بعد از یک دقیقه یا کمتر بازی باشد. گاهی اوقات تبلیغات متعدد پس از یک بازی. کاملا مسخره اگر اینطور نبود بازی خوبی بود اما ارزشش را نداشت.
آشغال کسی است که به این بازی بگوید بد بار2 که من این بازی رانصب می کنم😍
خاک تو سرتون بدترین بازی دنیا همینه این تو ستاره رو دادم چون خواستم یاد ناراحت شید
من یاسمن هستم و ۹ سالم است بازی مسابقه ای خوبی است من که قبلاً در گوشی مادرم خودم داشتم که در تبلت است برای خودم یک پا استاد هستم واقاً دست سازنده اش درد نکند هتمن نصب کنید.
مرحله هاش کمه
بدک نیست آنلاین بود بهتر می شد ولی آفلاین2کافیه
بازی خوبی است شما اگر دوست عزیز نصف نکنید دینا هستم
خیلی بد است آنقدر بد است که حتی نمی توانم سطوح را کامل کنم! ای کاش این بازی از اپ استور و پلی استور پاک می شد
بازی جالبی ولی از یه مرحله به بعد گیر میکنه توی همون مرحله هرچی تلاش کن بره بالاتر آخرش نمیشه همون مرحله میمونه منم پاکش کردم اصلا پول نمیده توی بازی پوست آدم میکنه تا پول بده.
کسی که اسمت ((بازی گلف ایرانی)) گذاشتی، اصلا نه با نته، نه با فیلتر شکن! عالی همه داد کنین. اگر موافقید لطفا بله رو بزنید، تا نظرم بالا بیاد. کوچیک شما کیمیا
بازی قطعا به طرز اعتیادآوری سرگرم کننده است. اگر ریتم دارید، می توانید فصل ها را خیلی سریع طی کنید. من دوست ندارم که چگونه مکرر تصادف می کند و روی من عقب می ماند، با جریان من قاطی می شود lol. اما من پرت می شوم. هیچ برنامه ای کامل نیست، اما من تا زمانی که ادامه داشت از آن لذت بردم. (بعد از تأخیر 3/خراش در 45 دقیقه من ضربه زدم و نصب کردم)
من به آن سه ستاره دادم زیرا کمی پرگل است
Raft Survival: Выживание на плоту - Симулятор Симуляторы fdnh
Run Race 3D Thể thao tzf
ویرایش: ناراحت کننده است که این حتی در واقع چند نفره نیست. شما با رباتهایی بازی میکنید که در صورت تعویض برنامه، متوقف میشوند. سرگرمی برای 20 ثانیه، سپس چیزی جز تبلیغات. یک مسابقه حدود 30 ثانیه طول می کشد. سپس، شما مجبور به تماشای یک تبلیغ 30 ثانیه ای هستید. می خواهید دوباره امتحان کنید؟ شما باید یک تبلیغ را تماشا کنید. آیا می خواهید سینه ای را که برنده شدید باز کنید؟ شما باید یک تبلیغ را تماشا کنید. این برنامه فقط طمع آشکار و بی شرمانه است. من در حال حذف نصب هستم و هرگز بازی دیگری توسط این توسعه دهنده بازی نمی کنم.
1. دکمه مکث وجود ندارد 2. بازی فوق العاده بهینه نیست 3. تاخیر 4. گاهی اوقات بازی حتی به ضربه من 5 پاسخ نمی دهد لطفا دیتا و وای فای خود را خاموش کنید زیرا بازی آفلاین است و از شما پول می گیرند.
سلام خیلی عالی ولی اگه ابدیت جدیدش بیاد که مسیر ها عوض شن خیلی بهترمیشه
خوب بازی مناسبی است بعد از حدود 30 دقیقه متوجه می شوید که با افراد واقعی بازی نمی کنید و آنها ربات هستند. برخلاف اکثر رباتها، هوش مصنوعی در بازی زباله نیست. با این حال، با عبور از چند سطح، گیم پلی بازی به نوعی کهنه می شود. برای افرادی که از عدم آموزش شاکی هستند، باید 5 ساله باشید تا توانایی ذهنی نداشته باشید که بفهمید تنها کنترل، ضربه زدن است. به معنای واقعی کلمه یک کنترل است. اگر هیچ دکمه ای وجود ندارد چرا اولین چیزی که باید امتحان کنید ضربه زدن نیست؟
رقص کوچکی که هنگام برنده شدن انجام می دهند بسیار سرگرم کننده است😭😆
Run Race 3D Spor tua
از این بازی متنفرم، این آزاردهنده است هر بار که به این طرف و آن طرف می پرم، همیشه من را به آخرین مکان می برد، جایی که من نمی خواهم بروم هیچ کس نمی خواهد بروم. این بازی منطقی نیست و عادلانه نیست. شما سازندگان باید هر قسمت از این بازی را تعمیر کنید. من در حال بازی کردنش بودم هر بار میبازم چون عادلانه نیست، میدونی این اولین باریه که یه بازی رو انجام میدم که قاعده ای داره مثل اینکه آخری حذف شده فقط نمی دونم، می دونم از این بازی متنفرم و ناعادلانه است. دیگر هرگز آن را بازی نمی کند. متشکرم!
بازی خوبی نیست من دانلود کردم اما بالا نمیآورد اما قبلاً داشتنش اینطوری نبود مضخرفه دو تا ستاره دادم چون قبلا داشتنش
F### فیزیک این بازی خیلی بد است وقتی برای رفتن روی طناب ضربه می زنم از طناب می پرد بیرون
۳شگه۷ ه
بازی خیلی خوبیه اگه گوشیتون میلرزه برید بازی بعد لرزش قط میشه بازی حالیه دانلود کنید
خوب
عالللللللللییییی نمیتونم بگم چقدر عالیه🙃🙃🙃
Run Race 3D खेलकूद nsd