Post by dumbparlosader on Feb 19, 2022 5:37:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje mnogih ključeva ▞▞▞
▞▞▞ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 2022 version ▞▞▞
Dobro
Ova pororo igra izgleda jako zabavno, također je instaliram za svog rođaka, ali zapravo moj rođak malo nije zabavan u ovoj igrici, ali sviđa mi se ova igra, stvarno je zabavno igrati je💞💜😘
Bok dobra aplikacija, mojoj kćeri se jako sviđa, možeš li dodati stvar za izradu avatara kako bi ona mogla biti jedna od njih, molim te, onda obećavam da ću ocijeniti ostale zvjezdice
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Įprastos temos uzj
Vau tako cool. Vrlo dobro
U redu ingat ka
Dobro je, ali većina mjesta je s novcem i ako želimo igrati na mjestima s novcem, imamo samo nekoliko minuta i stvarno je dosadno.
Kad izađem iz aplikacije, još uvijek reproducira zvuk.
Ova igra je tako zabavna!
Gem nya seru
Pororo igračka AR
Sviđa mi se ova igra, ali se radi na Tong-Tong Rody i Tu-Tu?
Sviđa mi se, ali mislim da ne želim nikakve reklame, samo se pobrinem 🧐❓
Gdje je Loopyjev rep? Aplikacija je zabavna bez obzira na to. Možda razmislite o dodavanju dizajna likova 1-2 sezone i sadržaja iz filmova i specijala radi potpunosti. I dodajte duh Pororo. Nikad vam nije dosta duha Pororo...
volim PORORO ❤
Lijepo
Bset
Cc
Grozan. Jedina aplikacija u cijeloj trgovini kojoj je potrebno ažuriranje svaki put kada je otvorite. U većini slučajeva otvara se kao prazan nakon ažuriranja. Nemojte se ni truditi instalirati ovu aplikaciju.
Što nije u redu s oglasima na dnu aplikacije. Već sam kupio neko igralište, ali još uvijek postoji aplikacija. Razvojni tim ako primijetite, popravite ovo, neki od vaših oglasa nisu prikladni za djecu
Buildings for Minecraft Eğlence hwv
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 የተለመደ yor
Gd
Tako dobre igračke
wooow
Ocijenit ću jednu da je tako moneyli
maš goë togloom
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Jocuri obișnuite kami
Molimo vas da ažurirate
volim tvoje kanale, moj omiljeni lik je Eddy, nastavi tako
👎👎👎👎👎👎👏👏👎
Zatim
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ova igra je s mog tableta i ne znam zašto čujem da kaže reci nam što misliš i ima Porto uworld ali nemam na umu moj telefon ovo je moj telefon i ovo je moja soba za sada
Razlog zašto sam želio biti jedna zvijezda je zato što moraš kupiti sve i to je stvarno teško jer jednostavno ne znam što da radim kao što je to kao da se brinem na taj način, mislio sam da je super slatko kao super, ali onda sam vidio da sve ju je nacrtalo pa nisam mislio da si ova igra sranje😒
PORORO World - AR Playground Casual qjwc
Ova igra je bila super sssoooooo
Preuzmi uzeti za vjekove. Ne preporučuje se
Moraš li loše čekati
ELLEN je jako draga djevojka koju i ja volim biti s tobom cijeli dan pa se nadam da ćeš uživati 💋💜☺️💖🎈😊😔❤️😘🙂💕💕💕💕💕💕💕💕💕🎉💋💕🎉💋💕🎉💋🎁🎙💋 😇😇😇😉
Ova igra je prilično cool