(Android/iOS) 1945 Air Force: Airplane games чіти необмежену кількість ключів
Feb 19, 2022 5:34:38 GMT -5
Post by dumbparlosader on Feb 19, 2022 5:34:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти необмежену кількість ключів ▞▞▞
▞▞▞ 1945 Air Force: Airplane games 2022 version ▞▞▞
У місії Protect є проблема, що транспортний літак пошкоджується, як тільки починається гра (40% пошкодження через раптову появу багатьох ворогів навколо) і НЕМАЄ ШАНСів захистити його взагалі. Це абсолютно несправедливо.
будь ласка, допоможіть. Покупка не відображається!! Я купив блакитні зірки подій (не діаманти), щоб отримати провідників. Заплатив 9,99 євро. Я бачу в банківському рахунку, я заплатив 8 годин тому. Досі немає покупки в грі! Я заплатив, але я не отримую те, що купив! Захід завершиться завтра. Нам потрібна допомога/підтримка в грі.
Дуже подобається
досить добре. Люк старий шкільний, з того, що я пам’ятаю. Доходить до точки, що важко просуватися вперед, тому мені це нудно. Можливо, мені не вистачає хитрощів у цьому, але я думав, що все добре, і все ще відчуваю себе застряглим. Не зрозумійте мене неправильно, я не хочу, щоб це було занадто легко, просто я відчуваю, що неможливо прогресувати
Оновлення не опційні, обрати літак не можна.
Занадто дорого, і занадто багато змін і зниження рейтингу літаків.
Постійно вилітає
Не можу грати в гру після оновлення
Розвиток у грі залежить від того, наскільки ретельно ви дивитеся реклами, тому що саме там ви можете отримати більшість своїх винагород. При цьому вони також обманюють вас, щоб грати в інші ігри за винагороду (варіант розкішних винагород), але в кінцевому підсумку вони ніколи не дають винагороди, як тільки ви виконаєте вимоги для них. Я також відчуваю, що потрібно ще трохи балансувати, і назвати одну з областей «Перл-Харбор» здається мені занадто важким.
Багато дій ‼️‼️‼️Багато чудових рівнів люблять те, що кожен рівень має щось своє, щоб перемогти. І кожна дошка стає дедалі важчою. Мені подобається Ні!!! Дозвольте мені змінити те, що я люблю ці ігри, я рекомендую грати будь-кому. Я так багато граю в гру, мій онук, якому 5 років, візьміть мій телефон і почніть грати, щоб мій наречений також бере мій телефон і грає в гру, це гра зі стратегією на кількох дошках і рівні ви можете додати різні частини до вашої площини. Я просто ненавиджу ту частину, на яку тобі доводиться витрачати.
Приємна гра. Але оновлення ACH погіршує гру, а також втрату силу. Грошові діри.
багато реклами і не відтворювався довго, але непогано
Дивовижна гра! Один з найкращих, які я пробував. Ви не змушені надавати інформацію про свою Google або фейсбук, щоб розблокувати частини гри. Ваша конфіденційність очікується. Складність і глибина надзвичайна. Ви можете повністю насолодитися грою у безкоштовній версії. Я ще не пробував жодних платних заходів. Велике задоволення!
Був заблокований за те, що виграв 500 дорогоцінних каменів у "щасливому роллі", справедливому та квадратному. Це після того, як багато місяців грали в гру та навіть повідомляли про проблеми в службу підтримки. Я звернувся до служби підтримки, і вони сказали мені почати все з нуля. Поставив би 0 зірок, якби міг
Hidden Hotel: Miami Mystery הרפתקאות hii
Ось пропозиція для лотереї шестерень... Усі три колеса мають бути такими, як вони є... але закрутіть одне... ліве, одне буде для першого рівня... Середнє для другого рівня... Праве буде будьте для третього рівня... тримайте фішки, як у вас, хлопці... Що б ви не крутили, ви отримуєте, щоб зберегти будь-яку снасть, на яку вона приземлиться... наприклад.. у вас є фішка першого рівня.. залишається лише одна фішка. крутиться.. все, що воно приземлиться на вас, зберігайте.Більшість часу, коли я шукаю круті ігри, вони ніколи не виявляються хорошими, але коли я дивлюся на ігри про літаки з історії 1945 року, вони завжди дуже круті. Мені подобаються лише ігри про війну на літаках, але частина пам’яті для встановлення п’яти або шести ігор завжди заповнює моє місце для зберігання, тому я дотримуюся їх. які досить веселі. краще ніж нічого.
Я оновив останню версію цієї гри 21.01.2022. Але через кілька годин, коли я відкрив цю гру, з’явилося системне повідомлення, що запускається в цій грі. І це повідомлення — оновити останню версію гри. У мене було понад 10 тис. дорогоцінних каменів і понад 100 тис. золотих. У мене був один провідник рівня 3, 4 літаки рівня 2 тощо.Граю з початку (останні 2 роки), але розробники дуже жадібні, оскільки оновлюють гру тільки для покупців, а не для реальних гравців. Я прошу розробників виправити гру для реальних гравців, які грають у цю гру протягом останніх 2 років з моменту запуску цієї гри, нехай вони насолоджуються цим часом, який становить 2 роки.
Ми не отримуємо діамант, і ваш винищувач не має сил завершити етап після 40 . Тому, будь ласка, дайте варіант, як краще грати
Д Ф
Це дуже весела гра, але вони помилково стверджують, що ви також можете грати в автономному режимі.Кожного разу, коли я намагаюся це зробити, пише, що я повинен бути онлайн, щоб грати. Крім того, винагороди за розкіш не окупаються. Минули місяці з тих пір, як я виконав своє завдання, а я НІКОЛИ не отримував нагород.
Весела гра, використовували, щоб ви витратили багато, щоб дістатися куди завгодно, але вони додали в гру більше дорогоцінних каменів, щоб допомогти
Поки що гра чудова, єдина деталь, яка заважає мені поставити п’ять зірок, — це те, що гра продовжує просити підключення до Інтернету. У мене є необмежений тарифний план, і це спонукає мене встановити його, якщо я не вирішу цю проблему! Щиро дякую і гарного вам дня!
Оновлення кожних 3-4 дні а змін не має В загальному гр.норм
Гра постійно випадає, після оновлення взагалі не можна грати
Рівень боса складний, але ви повинні продовжувати намагатися. Я люблю гру
Стає абсолютною Pay2Play з 110 рівня. Вони просто швидко набирають кількість ворогів і хитпойнти, щоб зробити вільний прогрес неможливим. Я грав близько 4 тижнів, багато робив, виконав більшість побічних квестів і оновлював рекламу. Звання: 2-й люйтенант | 4 площини: 2x 7* 2x 5* | 4 Крило: 2x 7* 2x 6* | 4 Модуль: 3x 7* 1x 6* | 3 Обладнання: Бронза Срібло Золото. Все одно неможливо прогресувати, навіть якщо ввімкнено всі прискорювачі. Сфальсифіковано, на жаль...
Він каже, що оновлення доступне після завантаження, але коли я натискаю на доступне посилання, воно спрямовує мене до програми видалення/відтворення прямо тут. Я не можу грати на цьому етапі.
Ця гра хороша. Прогресувати в цій грі важко. Тому що для того, щоб оновити літак, вам потрібні дорогоцінні камені/діаманти. Навіть дорогоцінні камені не гарантують оновлення. Тому що вам доведеться витратити ці дорогоцінні камені, щоб купити контейнери, які можуть мати або не мати необхідних вам модулів. Тому, навіть якщо ви витрачаєте гроші, є ймовірність, що ви зможете оновити чи ні. Розробники ігор роблять такі речі, щоб позбавити вас знати коефіцієнта конверсії грошей. Але, на мою думку, якщо я витрачаю гроші, я повинен негайно оновити.
Електронна адреса, яка відображається в магазині Google Play, не існує, використовуйте FB. Замість відгуків, щоб покращити гру, серйозно ставтеся до проблем гравців і працюйте над їх вирішенням, а не давайте неоднозначних відкритих відповідей, які ставлять під сумнів щирість.Від дорогоцінних каменів, які не присуджуються за позиції на подіумі в однокористувацьких місіях, до балів, які не нараховуються після встановлення спорядження, до обмеження швидкості випадання монет на рівні від 490 до VAST кількості ресурсів для крихітних оновлень, список можна продовжувати... 5☆? Намагатися.
Марна трата грошей, а через деякий час – марна трата часу. Ця гра весела протягом перших кількох кампаній, але потім стає дуже важко підвищити рівень та покращити. Ви змушені витрачати так багато часу, граючи в щоденні місії та переглядаючи рекламу, щоб зібрати достатню кількість діамантів, золота тощо для покращення. Навіть після того, як ви витратили близько 100 доларів США (справжні гроші), одержання переваг тривало лише пару тижнів, перш ніж ваш літак, провідний і пристрій більше не могли продовжити. Я б не рекомендував.
Чудова стрільба, але, безумовно, виграш, якщо ви прагнете до фіналу.
Правильно. Я отримав мене. Чим довше ви в неї граєте, стає краще. Просто не старіє. ОДНАК ви створили ідеальну і просту гру, настільки невиправдано складну та спотворену. Я все ще граю у своєму власному темпі, який становить приблизно 15-20 хвилин кожні кілька днів, але, швидше за все, я не перевищу рівень 100. Інше оновлення може змусити мене скасувати.
День за днем жалюгідний досвід. Тому сьогодні я видалив гру. Проблема з помилкою. Під час гри проблема зависання. Після оновлення все ще відображаються сповіщення про оновлення. Будь ласка, оновіть свою гру.
Весела гра, але дуже заплутана без інструкцій, як грати
Нове оновлення є найгіршим, воно продовжує виходити з ладу, незалежно від того, скільки разів я очищу файли кешу, будь ласка, виправте. Гра на Oppo f9 Android 10.
Оновлення після 2 місяців неможливості грати, розробник відповів мені, і я можу грати знову. Однак я втратив понад два мільйони монет і не знаю скільки коштовностей. Я отримував спливаюче вікно з повідомленням, що я не в мережі. Я був у мережі, тому що інші мої програми продовжували працювати. 1-й огляд "Це другий раз, коли ця гра виходить з ладу після того, як ви витратили багато часу та грошей на гру."
👍👍
Це могло бути цікавим. Але замість цього занадто багато захарає. Подібно до модернізації літаків та зброї занадто складні. Нелегко зрозуміти. Є занадто багато речей і трохи менше пояснень для речей. Без цього ви не знаєте, що буде робити те, що буде робити.
Вона не заходить
Весела гра, але, здається, вони багато платять за оновлення. Я бачу пару доларів, але вони коштують 30-99 доларів, вау!
Я мав би отримати квиток, але не отримав. Іноді мій рівень у щоденних місіях (наприклад, місія захисту) не оновлюється. Я спробував перезапустити програму, але це не допомогло. Але найбільше помилок я знайшов у мультиплеєрі...
Гра крута, реально!Але дві зірок тільки за те, що відбулося вимушене перевстановлення гри і весь прогрес зник! А був уже 81 рівень та 2 VIP. Дуже шкода, але поновому проходить не буду.
Я оновив додаток, і тепер він не дає мені грати, постійно каже, що потрібно оновити, але я вже зробив це, тьфу