Post by conrevaphivi on Feb 8, 2022 0:32:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Једна од првих игара које сам играо и још увек је ремек дело. Молимо додајте још нивоа овој игрици
Срушено 3 пута заредом, одмах након инсталирања. Не вреди ни једне игре. Контроле су такође лоше. Потребно је тренутно ажурирање и решавање проблема.
Моја омиљена игра
Најбоља игрица на свету
Најгора игра, молим вас, немојте је преузимати.
Интрусиве адс
Dragon City Mobile Παιχνίδια προσομοίωσης dkb
Игрица је ектра, инсталирајте и танк херо ласер варс,најјаче
Па неколико питања зашто не могу да унапредим своје оружје и зашто је други свет закључан 😔😔 помозите молим вас
Сјајна игра...забавно играјући је...за следећи корак...осећам да би требало да додате мултиплаиер са стварним играчима са већим мапама за 10 играча као што су игре као што је мини милиција...Сигуран сам да ће бити сјајна хит !
Ова игра је направљена од мојих људи који су глупи, игра није онаква како изгледа, ова игра има много проблема које програмери не могу да поправе јер су лењи. Телпортер ће вас увек убити ако има много непријатеља, а понекад ће се аутоматски телепортовати и онда натерати да вас убије. СПГ ће некада циљати. Такође ће и други циљати. Ово је најглупља игра на целом свету и губите време играјући се
Могло би бити најбоље да је контролер био би бољи, не можемо да контролишемо то је адут, али то је само добро
гггффггггвгххххххх8и90ијнхббввх Џон мог сопственог бизниса и четворочлана породица да могу на исти начин, али би волео да знамо, али би волео да знамо када је 8ппк да видимо да ли 87777 до 8ппк да стигне до 7777788хххбј ако сам ниво детаља наплате
Волим ову игру! Када сам заборавио лозинку и обрисао телефон, побринуо сам се да поново преузмем ову игру! Одлична игра!
Огласи су добри, али не видим колико ми је живота остало.
отпад игра откад сам видео раније
Јни
மயிர மாதிரி இருககு கழுதை கூதி
Сјајна игра и толико интересантне графике .. али имам само проблем са рекламама ....
Фантастична игра са једноставним, али занимљивим играњем.
Ово је супер... Фантастично... Много волим ову игру 🤭 Хвала "тенк херој" Једна од мојих игара из детињства.. Најбоља
Сјајан римејк тенкова. Али како сте рангирали своје медаље, по бојама, али шта је сиво, жуто, наранџасто? Не разумем, први ниво бацам га до њега и уништавам га, нећу бити погођен, не губим време и имам сиву медаљу, да ли је највиша?
Веома кул игра!, има много нивоа и игра је веома избалансирана. Дао бих само 2 предлога, 1. Можете ли да додате режим сандбок-а са свим резервоарима и прилагодите свој резервоар маскирном бојом? 2. Можеш ли да изгладиш тенкове топа?, они су превише моћни да пуцају преко зида. Осим тога, веома добра игра за инсталацију
побољшати
Сјајна игра, уживам пуно и сваки ниво је веома занимљив.
Екстра игрица
Tank Hero Arkadne igre bkid
Отпадна игра. не преузимај молим те. лоше контроле
За игру Цлас Оф Цланс а за Боом Беацх Србија плаво бело и мачеви!!!!!
Сада је ово стварно добра игра. Лепо играње, добра графика. Одлично у целини.
Tank Hero Arcade poi
Tank Hero アーケード lfye
Свиђа ми се то је тако забавно играти ...!!!!!
Игра је добра теска и супер орузиа инсталирате и вордл оф танкс блитз и да се повезујемо на плотоне ја се зовем алекса22кв
То је у реду.Само мислим да игра заиста не укључује толико функција
Врх је игрица
Одскачући пројектили? Стварно??
веома лепа и једноставна игра
Tank Hero Arcade ljp
ова игра се замрзава у погрешно време и УВЕК МЕ УБИЈЕ И ТРЕБА ДА СЕ ПОПРАВИ!!!!!!
Свидела ми се ова игра да је тако лака и такође сам мислио да ће бити досадна, али то је сјајна игра коју ће свако играти, а онда ће рећи и супер игра и оценити само пет звездица и написати веомаииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
супер игра је ово брате
Забаван начин да убијете време
Треба сам да се борим против тона неких педераша са 100 хелта. Глупост.
Деинсталирао сам игру након првог меча. Добио сам први ударац и преживео, ударио сам противника, он је умро. Извините момци, али то није фер. Игра је доброг изгледа и лако се управља.
одлично
циок
Програмер, молим вас, направите ову игру да бисте могли да играте са пријатељима и такође донесите више тенкова у наш инвентар, такође донесите више светова и режима за више играча, молим вас, молим вас, молим вас, програмер, молим вас, направите ову игру да бисте могли да играте са пријатељима и донеси више тенкове у нашем инвентару, такође понесите више светова и режима за више играча, молим вас, молим вас, молим вас, молим вас, урадите све ствари које сам рекао горе 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Tank Hero Аркади ngi