Post by conrevaphivi on Feb 8, 2022 0:13:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بیشتر سکه ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
پر از تبلیغات وقت خود را تلف نکنید اما بازی واقعاً زیبا است
این یک بازی بسیار بسیار بسیار خوب است و شخصیت بسیار زیبا و فلاکسیبل است.
گفتی کالاف نخیر کالاف ازاین بلا تر عالی کالاف دیوتی من عاشق کالاف هم ولی این بازی هم بعد خوبه.
گرافیک بسیار بدی است اما بازی ها کاملاً وحشتناک نیستند
کنترل های بد.. چکمه ها و پاورها گران هستند حتی پرداخت نکردن از کارت من..😔
مستهجن هست
تیم عزیز... میخواهم روشن کنم که کنترل ضربه و مشت چیست.. تا حالا پیداش نکردم.. سخت تر از آن چیزی است که فکر می کنم...
خیلی سخته اگه تو 3 سطح باشه .....😑
ایده واقعاً خوبی است اگرچه اگر بلاک و پاری و/یا ضدحمله به آن اضافه شود عالی خواهد بود
این یک بازی عالی است اما مشکلات کمی دارد. اول خواستگاری است-بسیاری اوقات حریفان من سرعت و قدرت حمله بالاتری دارند. مشت آنها مرا مستقیماً به بیرون از سکو می فرستد. دوم زاویه دوربین است که خود به خود روشن می شود و به جهتی که من روبه رو هستم نمی رود. سوم کنترل شخصیت است. بازی به طور خودکار باعث می شود که شخصیت روی یک حریف تمرکز کند. بارها دوست داشتم این شخصیت با مخالفان دیگری روبرو شود که از طرف های دیگر می آیند اما این کار را نمی کند.
کنترل های بسیار بد، گیم پلی خوب.
I, The One - Fun Fighting Game Akcijske igre rai
I, The One: Драки на Выживание Экшен xrva
خیلی چرته،. ،،،،،،
این بازی عالی است 👍 فوق العاده فوق العاده
این بازی خوب است اما تبلیغات بیشتر از بازی است. بله بازی بسیار آسان، بسیار خنده دار
بازی باحال ولی گرافیک پایین
این به این دلیل است که با فشار دادن دکمه و زدن هوش مصنوعی تاخیر زیادی وجود دارد.
داااوووووواااااااااااااااااااااااااابففففععفعخ لهلخِه۷لههلخلخبههخی۷یههاللعهف
خوب بود یک ستاره کم دادم چون مرحله هاش خیلی کمه😐😐😐
بازی کردن بسیار سرگرم کننده است زیرا می توانید با دوستان و خانواده به صورت آنلاین بازی کنید تا ببینید آیا آنها تجربه بیشتری نسبت به شما دارند یا خیر
علییيييييييييييييييييييييييي
ممنون از سازنده
مادیگان به نوعی بد است که گرافیک بد است، واقعاً همه چیز در مورد یک بازی Rosa بسیار بد است. خدایا لطفا آیا توقف ساخت بازی در این مرحله استراحت متوقف می شود مانند هر بازی دیگری باعث می شود بازی Igloo ice maker خوب مرا در داخل اسلاید پیدا کنید که گرافیک است آیا شما خوب هستید
این بازی بهترین است اما این مشکل وجود دارد که حرکت و عمل بازیکن بسیار کند است
من به این 2 ستاره دادم زیرا بازیکنان در آن کند هستند و تبلیغات بسیار زیاد است
من فقط به این 3 ستاره می دهم زیرا برای از بین بردن بازیکنان قلابی نیاز به تعداد زیادی ضربه است، اما وقتی آنها به شما حمله می کنند، قبلاً برنده می شوند.
تخمی تخیلی
این یک بازی عالی است من از آن بسیار لذت می برم. یکی از مشکلات جوی استیک برای حرکت در اطراف بسیار کوچک است.
این بازی خیلی نامردی است
I, The One - Fun Fighting Game Actie ywtl
این بازی بسیار خنده دار است. من به همه می گویم این بازی را دانلود کنید من به آن 5 ستاره می دهم این بازی واقعاً شگفت انگیز است.
بازی چند نفره نیست، همه رباتهاست. من چیزهای مختلف را امتحان کردم تا ببینم چگونه از نام کاربری گرفته تا حرکت واکنش نشان میدهند.
I, The One - Fun Fighting Game Akcijske igre rai
اگر میتوانستم به آن 0 بدهم و یک بررسی بگذارم، به من اعتماد کنید. کنترلها به خودی خود بازی را میکشند و لذت بردن از آن به معنای واقعی کلمه غیرممکن است، زیرا همه تبلیغات در بازی لعنتی وجود دارد. مثل جدی، یک تبلیغ بعد از هر دعوا!؟ این بازی آشغال است! و امیدوارم همه این بررسی را ببینند و از توصیه های من استفاده کنند. وقت خود را هدر ندهید
خیلی ساده، در عین حال خیلی سرگرم کننده! من عاشق این بازی هستم
افتزاه بدرد نخور و آشغاله بنزر من بای از بین برو
بازی عالی است، اما من هر بار که مسابقهای را که ۲ دقیقه یا بیشتر طول میکشد به پایان میرسانید، از تبلیغات زیادی شکایت میکنم و یک تبلیغ دریافت میکنید و آن را آنلاین میکنید چرا؟ caz ai ها از من قوی تر هستند! آنها به دورتر می زنند تا من بتوانم آنها را بزنم. آنها به من ضربه می زنند.
وقتی عصبانی میشوم، این من را ناراحت میکند، بنابراین به شما یک کار خوب پنج ستاره میدهم!
اگر آنلاین با چند برابر بود، خیلی سرگرم کننده بود، دوستان، صحبت کردن و بازی کردن با هم سرگرم کننده تر بود.
اصلاً بهترین بازی نیست، اما همچنان سرگرم کننده است. هیچ راهی برای مسدود کردن سبک ها یا حرکات انتخابی ما وجود ندارد، زیرا نیمی از بازیکنان دیگر در سطح 5 وارد می شوند، این احمقانه و در عین حال سرگرم کننده است.
شخص شما مشت می زند و او یک اینچ از جایی که ایستاده است می زند، اما بعد نفر بعدی به شما مشت می زند و شما تمام راه را تا آن طرف نقشه پرواز می کنید و باید دقت تام برادی را داشته باشید وگرنه وقتی مشت می کنید. به معنای واقعی کلمه فقط قرار است به پهلوی باسن آنها برود، اما در واقع یک بازی خوب برای بازی در زمانی است که حوصله تان سر رفته است
I, The One: Драки на Выживание Экшен xrva
بازی خیلی باحاله اما زیاد اعتیاد آور نیست. کنترل مشکلات جدی است. فوراً موضوع را بررسی کنید 🥺
گونوین هر کی مشکل داره زنگ بزنه۰۹۹۲۴۴۸۰۹۶۷
نمیم عالی
بازی فوق العاده است👍 هیچ مشکلی در حین بازی وجود ندارد اما این بازی نیاز به بهبود گرافیک و مقداری Buril دارد
هیچ کنترلی روی هدف گیری وجود ندارد
اولش جالب بود ولی بعدش خسته کننده میشه
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Corse ifa
دو ستاره برای یک ایده خوب اما بسیار ضعیف ساخته شده است. بدون بازیکن واقعی، فقط ربات. کنترل های وحشتناک در زمان و تلاش خود صرفه جویی کنید و این بازی را دانلود نکنید. شاید بدترین بازیی که بازی کردم!
....چون نمیتونی 0 ستاره بدی...وقتت رو تلف نکن!!!!!! تبلیغات بسیار زیاد... هیچ کنترلی بر اینکه به چه کسی حمله می کنید وجود ندارد... یا دوربین واقعاً در جهت های اشتباه نگاه می کند. بدیهی است که همه رباتها بهعنوان هیچ عقل سلیمی از دویدن بیمعنا و حمله به نزدیکترین هدف استفاده میکنند. فقط در L9 از هر سطح، شما هر نوع حمله موثری دارید... آیا آنها پس از سطح پل ایده های خود را تمام کردند؟ ..... وقت تلف کردن برای خرید بازیکن چون 0 تفاوت می کند. ضایعات یک ایده خوب با سیستم های کنترل وحشتناک.